Оптімусагро Трейд один із перших в Україні пройшов сертифікацію за новою версією стандарту ІSO 22000:2018

27 December 2019

Раді повідомити Вам, що наприкінці 2019 року наша компанія, одна із перших в Україні пройшла сертифікацію за новою версією стандарту ISO 22000:2018.
Даний стандарт використовує процесний підхід разом з Plan-Do-Check-Act (плануй – роби перевіряй – покращуй) та ризикоорієнтованим мисленням й підтримує прийняття процесного підходу при розробці, впровадженні, оновленні, та підвищенні результативності.
Ризикоорієнтоване мислення дозволяє організації визначити фактори, які можуть стати причиною відхилення процесів і системи менеджменту безпеки харчових продуктів від запланованих результатів, а також ввести в дію заходи управління, для попередження або зведення до мінімуму побічних ефектів.
Ми дуже вдячні ТОВ «Хелікс» і окремо Кудрі Володимиру Олексійовичу за допомогу в розробці й впровадженні на наших підприємствах системи менеджменту безпеки харчових продуктів згідно з стандартом ISO 22000:2018.
Сертифікаційний аудит за новою версією стандарту ISO 22000:2018 здійснювався аудиторами міжнародної компанії «SGS Ukraine».

Оптімусагро Трейд – це одна велика та дружня команда, яка прагне зробити все від себе залежне для забезпечення повного задоволення споживачів і виконання своєї місії.