«Оптімусагро Трейд» опановує нову версію стандарту ISO 22000:2018

22 May 2019

У зв’язку з проведенням в листопаді 2019 сертифікаційного аудиту за новою версією стандарту ISO 22000:2018 члени груп НАССР компанії «Оптімусагро Трейд» пройшли курс навчання та отримали відповідні свідоцтва аудиторською компанією.

«Наша компанія, зокрема Запорізький олійноекстракційний завод і центральний офіс, вже три роки сертифіковані міжнародною аудиторською компанією «SGS» за стандартами ISO 22000 та GMP +.  Проходження сертифікації за новою версією стандарту дасть можливість нашій компанії розширити ринки збуту продукції, підвищити ефективність діяльності за рахунок реалізації споживачам безпечних та якісних харчових продуктів» – повідомляє керівник групи НАССР «Оптімусагро Трейд» Олександр Ткач.

Стандарт ISO 22000:2018 встановлює вимоги до системи менеджменту організації, що беруть участь у ланцюжку виробництва і споживання харчових продуктів, щоб показати їх здатність контролювати ризики безпеки харчової продукції та гарантувати, що кінцеві продукти, є безпечними для споживачів.