Аналітичні додатки програми «Qlik Sense» стали надійними інструментами в щоденній роботі – «Оптімусагро Трейд»

21 March 2019

Компанія «Оптімусагро Трейд» протягом декількох років використовує BI-систему, зокрема аналітичні додатки «Qlik Sense», які стали надійними інструментами в щоденній роботі. Про це 21 березня на конференції по бізнес-аналітиці “QLIK FORUM” на запрошення консалтингової компанії RBC Group (ексклюзивного представника QlikTech в Україні), розповів фінансовий аналітик компанії «Оптімусагро Трейд» Василь Тофель.

«За останні 20 років в сфері розробки корпоративного програмного забезпечення виник напрям BI (business intelligence), націлений на вирішення завдання оперативного аналізу та візуалізації великих обсягів даних. BI-продукти є доповненням до вже працюючих ERP-систем, розширюючи їх функціонал. За даними компанії Gartner (провідної світової консалтингової компанії в сфері IT), протягом багатьох років лідером сегменту BI є компанія «QlikTech», що пропонує програми «QlikView» і «Qlik Sense»», – розповів наш аналітик Василь Тофель.

«Аналітична платформа «Qlik Sense» дозволяє прискорити процес візуалізації даних, а також спростити аналіз інформації в різних напрямках діяльності. Так як в сучасних реаліях, в умовах жорсткої конкуренції, вирішальне значення має своєчасна і достовірна інформація для прийняття вірних оперативних управлінських рішень, прогнозування та обробки великої кількості даних. Усі впроваджені нами програми орієнтовані на фінансовий результат, підвищення ефективності та швидкості прийняття управлінських рішень, що автоматизує бізнес в цілому».

Компанія активно застосовує цифрові технології і відкрита для інновацій, що дозволяє швидко розвиватися і полегшує роботу наших підрозділів.